مشاوره حقوقی رایگان - قتل

حکم کسی که با پاپوش قبلی مرتکب قتلی ناخواسته شده، چیست؟ آیا رضایت شاکیان برای جلوگیری از قصاص الزامی است؟
برای این شخص، از قصد درگیری ایجاد کرده اند که در این درگیری، با هول دادن مقتول که یکی از عوامل پاپوش ساز بوده، باعث قتل شده.
ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،معنای پاپوش درقتل چه مفهومی دارد؟قتل یاعمدیاشبه عمدیاخطااست.موفق باشید