مشاوره حقوقی رایگان - حق رفت آمد از داخل ملک من به بهانه جوی آب

باسلام.بنده صاحب باغی هستم که حق آبه 4 باغ از جویی فصلی (تابستانی) و از داخل ملک من جاری میشود.باغداران 3بار در سال حق اب بردن از ان را دارند.بنده با هزینه کردن جوی را پاکسازی،سیمان کشی و درنهایت لوله گذاری سرپوشیده نمودم که هم از هدررفت آب جلوگیری شود و پوشیده شود و هم همسایه ها از داخل ملک من رفت و امد نکنند.و قبلا شفاها هم همسایه ها موافق بودند.حالا که من سمت باغ را محصور نموده ام.همسایه ها ادعا دارند که باید از داخل ملک من رفت و امد کنند و من برای انها درب بگذارم.درحالی که روی جوب پوشیده و لوله گذاری و ضرورتی نیست و ابتدای لوله و انتهای لوله ابرسانی در اختیار انهاست.باتوجه به اینکه در سند من قید شده حدی به باغ فلانی نه حدی به جوب آب و تلویحا جوب را جز باغ من دانسته.ایا جوب جز ملک من هست یا نه؟اگر هست ایا باغداران غیر از حق استفاده از اب حق رفت و امد از داخل ملک من را دارند؟و چنین خواسته ای ناصواب نیست؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر حق رفت و آمد به باغ شما ندارند مگر در صورت لزوم

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اظهارنظر مستلزم بررسی اسناد شمااست