مشاوره حقوقی رایگان - جرم اقدام به ساخت مشروبات الکلی

با سلام. حدود 2 ماه پیش یکی از دوستان بنده اقدام به خیس دادن کشمش کرده است که ماموران آگاهی از این قضیه مطلع شده و به خانه او رفته و توفاله کشمش را ثبت و ضبط می‌کنند. در صورتجلسه تعیین شده توسط ماموران آگاهی 1200 لیتر توفاله کشمش نوشته شده است. با توجه به این که در زمان شب این اتفاق افتاده است قاضی کشیک از متهم می‌خواهد که اعتراف به ساخت مشروب کند تا در جرم او تخفیف دهد ولی متهم اعتراف می‌کند که خیس دادن کشمش صرفا برای خوراندن به گوسفندهایی که در دامداری دارد بوده است و قاضی کشیش نیز حکم بازداشت را صادر می‌کند. پس از بازداشت شدن از توفاله کشمش آزمایش به عمل می‌آید به طوری که درصد الکل آن در آزمایش صفر درصد تعیین می‌شود و متهم پس از چهار روز به قید وثیقه آزاد می‌شود. لطفا روند دادرسی و جرم تعیین شده برای متهم را توضیح دهید.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دادسرا مقام تحقیق و کشف جرن بوده اگر تشخیص به بی گناهی باشد منع تعقیب و اگر جرم باشد جلب به دادرسی و به دادگاه ارسال خواهد شد نیاز به مطالعه پرونده و توضیحات بیشتر میباشد احتمال تبرئه وی وجود دارد مشاوره حضوری ویا اقدام به گرفتن وکیل نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،آنچه که نوشتیدهمین باشدمنع تعقیب صادرخواهدشد.موفق باشید