مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری جعل عنوان و تحصیل مال از طریق نامشروع

دوسال پیش با آقایی با نیت ازدواج آشنا شدم که طبق گفته ایشان 1/5سال قبل از رابطه خانه وام دار در منطقه 3 تهران خریداری نموده و یکسال بعدش زمین شریکی(تجاری) خریده که مدتی بعد تصادف کرده و از محل کارش مرخصی استعلاجی گرفته تا بهبود یابد(با فرستادن عکسهایی از خودش با لباس ارگان مربوطه خودش را دارای جایگاه معتبر شغلی در ارگانهای دولتی معرفی کرد) و گفت در طول درمانش بهش فقط 3 ماه حقوق دادن و تمام پولهایش بابت خرید ملک و مخارج درمان هزینه شده و به مشکل مالی شدیدی برخورده بطوریکه جلوی حقوق ضامنش بابت گرفتن وام مسکن گرفته شده.با این شگرد مرا فریب داد و از اونجایی که من شاغل بودم، 50میلیون از پس اندازهایم رو بهش قرض دادم که مشکل مالیش رو حل بکنه و وقتی برگشت سرکارش پولمو بهم پس بده(فیش های واریزی را دارم) بعدش متوجه شدم ایشون کلاهبرداره و از طریق جعل عنوان و با وعده ازدواج سر کیسه ام کرد. با عنوان کلاهبرداری مبنی بر غصب عنوان و تقلب امتیازات و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کردم و از طریق دادگاه از سازمان دولتی که خودش را در آن جایگاه شغلی معرفی کرده بود استعلام گرفتم و اسم ایشان تحت هیچ عنوان شغلی در آن سازمان نبود. از طرفی خریداری زمین تجاری و خانه وام دار و جلوگیری از حقوق ضامن جهت وام مسکن همگی کذب بود و متوجه شدم ایشان کارگر ساده در یک کارخانه است که هیچ ملکی به نام خود ندارد و هیچ وامی در کار نبوده. با اعمال نیرنگ آمیز و مانور متقلبانه و جعل عنوان و دروغگویی در داشتن اموال و اختيارات واهی و با گریه زاری و هدفگیری احساسات من به صورت برنامه ریزی شده مرا فریب داد و باعث دلسوزی من شد و ازم سواستفاده مالی کرد و من با رضایت و اراده خودم اموالم را در اختیارش گذاشتم.
من طوری بهش قرض ندادم که موعد بازپرداختش دیر شده باشه که باعث شاکی شدنم بشه. آنچه که منو وادار به شکایت کرد نه تنها آن مبلغ بلکه وعده های دروغ با هویت و شرایط کاری و مالی دروغیه که ازین طریق ازم پول گرفته و بهم اطمینان خاطر میداد که به زودی شرایط بهبود پیدامیکنه و برمیگرده سرکارش و همه چی رو روال میفته و به زودی میریم سرزندگیمون.
کاشف به عمل آمد که از ابتدا قصدش ازدواج نبوده چرا که ایشان چندساله مبتلا به HPV است و درمان نشده و نمی‌تواند با کسی ازدواج کند و احتمالا با شگردهای مختلف از دیگران پول بابت هزینه های درمانش ازم گرفته. البته من راجب بیماریش به دادگاه چیزی نگفتم چون تازه متوجه این موضوع شدم.
با وجود تمام مستندات و پیامک‌های درخواست پول از ایشان شکایت کیفری کردم قرار منع تعقیب صادر شده و وقتی از شعبه پیگیر شدم گفتن انتساب اتهام به متهم "کلاهبرداری" نیست و "قرض" محسوب میشود.
اعتراض به قرار منع تعقیب زدم در دست رسیدگی است ولی قاضی کیفری دو هم نظر متفاوتی نداشت.
من میتونم حقوقی شکایت کنم ولی کسی که جهت منافع شخصیش با روش فریبکارانه موفق میشه وجهی از دیگران اخذ کنه ،اگه این کلاهبرداری نیست پس چیه؟
تاکنون دادگاه متهم را احضار نکرده که از طریق اقرار ایشان کلاهبرداری اثبات شود. میخواستم راهنماییم کنید با توجه به اینکه تمام شرایط مقرر قانونی برای جرم کلاهبرداری احراز شده ، چگونه توجه اتهام به شخص متهم را اثبات کنم و چطوری دادگاه را به یقین برسانم که عمل متهم مبنی بر جرم کلاهبرداری بوده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و