مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

سلام به دوستان
بنده میخام ماشین بخرم بین چری آریزو 5 توربو با بسترن بی30 گیر کردم در ضمن دست دوم بهتره یا صفر (به خاطر افت قیمت میگم) و اینکه قطعاتش پیدا میشه ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برابر قانون وآئیننامه بیمه بیکاری به اطلاع می رساند عمده ترین دلایلی که باعث قطع مقرری بیمه بیکاری ومقرری بگیر می گرددشامل موارد ذیل می باشد ودر غیر اینصورت شما مستحق دریافت مقرری می باشید 1- پایان دوره مقرری (برای متاهلین حداکثر 50 ماه )2- اشتغال مجدد 3- عدم شرکت در دوره های آموزشی4- عدم حضور به موقع5- عدم قبول شغل پیشنهادی6- بازنشستگی7- فوت 8- سربازی (افراد مجرد) 9- از کارافتادگی کلی 10 - اشتغال پنهان 11- محکومیت کیفری (افراد مجرد) موفق باشید.