مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال مسروقه

سلام. من یک تنه موتور سیکلت خریداری کردم که وزن آن 8 کیلو هست دارای فاکتور و فیلم از فروشنده دارم اما حکم برام آمده شش ماه حبس تعزیری و شصت شلاق تعزیری
گفتم امکان داره جریمه بدم زندان نرم یا سند برآرم بیام بیرون؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما میتوانید بعد از ‌گذشت 1/3 از مدت حبس درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید درخواست خود را مبنی بر جایگزینی مجازات نقدی در حبس را تقدیم کنید تا به صلاحدید مقام رسیدگی‌کننده انجام شود.