مشاوره حقوقی رایگان - اگر دیوار غیر مجاز احداث شود وظیفه دهیار چیست

اگر دیوار غیر مجاز احداث کنیم آیا تخریب خواهد شد در صورت پاسخ مثبت توسط چه کسی تخریب خواهد شد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری توسط دهیار
بنياد مسکن با دستور قضایی امکان تخریب وجود دارد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام توسط مامورین محل و یا توسط کارگر با مجوز کلانتری و نظارت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر دهیاری صلاحیت ندارد در صلاحیت کمسیون ماده 99هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ممکن است تخریب گردد البته اگر جرم مشمول مرور زمان نشده باشد

ماموران اجراییات اداره جهاد یا شهرداری ( اگر ملک در محدوده شهر باشد ) و با دستور مقام قضایی ،
تخریب را اجرا خواهند کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر مشمول مرور زمان نشده باشد با دستور قضایی تخریب میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مشمول مرور زمان نشده باشد با دستور مقام قضایی تخریب خواهد شد.