مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

باسلام بنده ماشینی در بنگاه قولنامه کردم داخل برگ سبز اسم فروشنده با فروشنده ای که من باهاش قولنامه بستم فرق میکرد ولی یک برگ دفترخانه داشت که ماشین را به صورت وکالتی داشت ایا موردی داره قرار ماهم برای انتقال سند 3 ماه دیگه هست که اخرین چک بنده پاس شد

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وکالت نامه را کامل چک کنید اختیار فروش داشته باشد و مدت اعتبار وکالتش تمام نشود

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
متن وکالت نامه با دقت مطالعه ودر صورت داشتن وکالت فروش مبایعه نامه تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در متن وکالت‌نامه مدت اعتبار آن و جزئیات اختیارات فروش چک شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فروشنده از مالک وکالت داشته باشد مشکلی پیش نمیاد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه وکالت به نام ایشان باشد مشگلی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که آن شخص از طرف مالک، وکالت در فروش داشته باشد مشکل قانونی پیش نخواهد آمد. فلذا بایستی شما وکالت نامه را به خوبی مطالعه کنید که آیا وکالت در فروش قید شده است و اینکه وکالت نامه از لحاظ انقضای تاریخ اعتبار دارد یا خیر.