مشاوره حقوقی رایگان - شکایت توهین افترا ورود به عنف

سلام و خسته نباشی . من و همسرم از هم جدا زندگی میکنم . خانمم بارها به من و خانواده من توهین افترا زده فوشهای از قبیل حرومزاده وووو حتی چند مورد تهدید کرده زندگی خواهراتو از هم میپاشونم من از ایشون شکایت کردم و پرونده در دست بررسی هست . ایشون بدون اجازه وارد منزل من شدن که مدرکش موجود هست و دو تکه از وسایل منو بردن من برام مهم نبود .الان بعد از گذشت چند ماه از ورود غیر مجاز ایشون بنده میتونم که ورود غیر قانونی ایشون به همون پرونده تهدید و فوش افترا اضافه کنم یا که باید شکایت جدبد کنم ،حتی پیام دارم که ازشون گفتم وسایل برگردون .بر نگردونده و کلا گفته بردن که بردم .و ایشون غیر از اون تهدید و فوشهای که دادن تو این مدت بازهم فوش تهدید از طرف خودش و خانوادش باز هم هست .ایا میشه تمام اینها را به همون پرونده اضافه کنم یا بابت این جدیدا که گفته و ادامه میده باز باید که شکایت کنم. اخه شما بهتر میدونید زمان رسیدگیها خیلی طولانی هستش. ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با صحبت با بازپرس یا دادیار پرونده و لایحه و ابطال تمبر و دستور مقام قضایی بهمان پرونده اضافه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ در هر حال شما بایستی در قالب تنظیم شکوائیه جدید مجددا اقدام کنید و امکان اضافه نمودن عناوین مجرمانه به دعوای مطروحه نمی‌باشد.