مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

سلام. من شوهرم 6ماه منو از خونه انداخت بیرون با کتک کاری ضربه شتم. بعد نامه توافقی اورد که اینو امضا کن یا برو خونه بابات منم اومدم نامه رو امضا نکردم اومدم خونه بابام الان شش ماه اصلا نیومد دنبال گفت نمیخوامت برو طلاقتو بگیر. من دوسه ماه با یه مرد که زن داره در ارتباطم فقط در حد پیام تماس حالا همسر مرد رفته اسکرین از پیام های من گرفته داده به شوهرم. حالا من رفتم درخواست مهریه نفقه دادم شوهرم با اینکه تو دادگاه میدم از تماس هایی و پیام هایی که با اون شماره گرفتی پرینت بگیرن تهدید میکنه.
یعنی میتونه این کارو کنه قانون اجازه میده این حرفو بزنه چون اون اصلا شش ما از من فاصله گرفت گفت تو دیگه زن من نیستی

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام بله ایشون میتواند ازشما به جرم رابطه نامشروع شکایت کند لذا شماهمسرقانونی ایشان هستیدتازمانیکه حکم طلاق صادرو صیغه طلاق جاری نشده است