مشاوره حقوقی رایگان - زمین روستا ساخته ام شکایت مزاحمت ملکی شده

سلام
بنده سال98زمینی پدری بین برادرانم تقسیم کردیم من حق سهم خودم برداشتم و برادرانم فروخته آمد من خانه ای با نقشه و پروانه احداث نموده ام که از داخل حیاط ما راه دهیاری داده بود و از من تعهد میخاستم منم ندادم و نقشه برداری رو از عقب تر برداشتم و خانه رو احداث و پایان کار گرفتن الان طرح هادی جدید آمده است چراکه حذف شده است و از مسیر دیگه راه افتاده بنده نیز حیاط خانه را طبق نقشه جدید احداث کرده ام ولی دهیاری مجوز علمم گذاری و کار صادر نمی‌کند میگویید که شما عرصه عمومی رو دیوار کشی کرده آید و دو نفر هم از همسایگان برام مزاحمت ملکی شکایت کرده آند این در حالی است که زمین متعلق به پدران و پدرانم می‌باشد همه میدانند دهیاری های قبل و شورای چندین دوره قبل بهمون امضا و مجوز و تاییدیه داده آمد اما دهیاری جدید جواز نمی‌ده و همه رو تحریک کرده است که بر علیه بنده شکایت کنن بنده چطور ثابت کنم که زمین برای ماست قولنامه متراژ ننوشته شده است همسایه های قدیم امضا کرده آند اما همسایگان جدید که تازه خریداری کرده آن. می‌گویند ما اصلانی نداریم الان چ کنم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تامین دلیل کنید کارشناس حدود را تعیین کند