مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم قطعی

سلام و سپاس فراوان
حکمی که قطعی شده بخوایم اعتراض کنیم قاضی بدوی رسیدگی مکنه یا باید اعاده دادرسی بزنیم جون شکات از حیل و تقلب و...استفاده کردن که در حکم تاثیر گذار بوده
ممنون از وکلای محترم دادراه علی الخصوص جناب آقای عاشوری

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به ارائه جزییات بیشتر.
با اثبات حیله اعاده دادرسی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما اگر دلیل جدید داشته باشید
باید اعاده دادرسی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی برای اثبات ادعایتان دارید می‌توانید درخواست اعاده دادرسی با دلایل جدید نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اعاده دادرسی اگر حیله و تقلب موضوع ماده 426ق آیین دادرسی مدنی مدنظر است، این موضوع وفق مواد_433 432قانون مارالذکر اعاده دادرسی اصل‌ی است و مثلا اگر رای بدوی عینا توسط مرجع تجدیدنظر تایید شده است مرجع تقدیم دادخواست اعاده، تجدیدنظر است.