مشاوره حقوقی رایگان - خلف وعده

باسلام و عرض ادب
بنده چند ماه پیش دوره ای از یک پیج از اینستاگرام بعنوان کسب درامد اینترنتی خریداری کردم،بعد از جلسه 5 ام دوره،فردی که بنده دوررو ازشون خریداری کردم شرطی برای دریافت ویدئو های ادامه دوره گذاشتن که از قبل اطلاع نداده بودن واون هم اینوبود که باید پنلی که ابزار کار شما هست را خریداری کنید تا ادامه دوره باز شود،وبنده پنل را خریداری کردم تا ادامه دوره را مطالعه کنم،بعد از 4ماه ایشون به جای پنل لینک سایتی برای من گذاشتن که فقط امکان ثبت سفارش دارد،ودر اصل پنلی در کار نیست،الان ایشون مبلغ 16900000تومان از بنده به اسم پنل گرفتن که فقط بتونم ثبت سفارش انجام بدم،میخواستم بدونم میتونم از ایشون شکایت کنم و مبلغی که بابت پنل پرداخت کردم را پس بگیرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرارداد و مستندات شما بررسی شود اما اگر شخص در زمان حیات به صورت قانونی منتقل نموده باشد متعلق به شماست و دیگری نمی‌تواند نسبت به آن ادعای ارث داشته باشد