مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق زوجه بابت 6ماه نفقه ای که از دوری زوج سواستفاده میکند

سلام.زوجه بنده فردی لجباز وروانی بعد 5سال ترک منزل میکنه وهرچی که بتونه منوبابتش محکوم کنه انجام میده که حتی دریکی دوتا از شکایات دادخواستاش تفره ودروغ مشخصه. تااینکه حکم عدم تمکینش صادر میشه که بعد مدتی محکوم به بازگشت وادامه زندگی باید از زوج تمکین کنه.قطعی میشه.ولی چون دراولین ماه ازشروع عقدمان من برای دو ماه از خانه وخانواده دور شده بودم ازابلاغ وپیام خبری نداشتم.زوجه 6ماه نفقه معوقه روازدادگاه میگیره.وبااون درخواست طلاق میده.حالادر این 6ماه عکسایی موجود هست که باهم هستیم ومشکلی نداریم،ایاباپرداخت مقدارنفقه معوقه واون عکسها کاری از پی برده میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بلافاصله مبلغ نفقه معوقه را پرداخت نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نفقه معوقه را بپردازید تا برای طلاق بتوانید دفاع کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نفقه معوقه را بپردازید ، دلیل طلاق منتفی میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌بایست فیش‌های واریزی خود را ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به پرداخت نفقه معوقه اقدام بفرمائید تا دلیل طلاق بر مبنای عسر و حرج منتفی شود.