مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و جعل و فریب و تحصیل مال از طریق نامشروع

باسلام وخسته نباشید بنده یه مدت پیش بایک خانم ازطریق فضای مجازی آشناشدم وبعدازسه نوبت دیداردرسه روز که بعدازآن یک روز جوابگوی تماس تلفنیش نشدم وبعدازاون شروع کردبه پیام دادن میرم ازتون شکایت میکنم وتواذیت میکنم ومیگم ازمن طلا وخیلی چیزابردید الان رفته همین کارروانجام داده ایا چون بنده سابقه دارم وقبلا مرتکب جرم کلاهبرداری شدم بخاطر همین قاضی میتونه محکومم کنه یانه وهیچ گونه مدرک یادلیلی برعلیه من نداره شایدشاهددروغی اورده باشه همین میتونه ثابت کنه والان پرونده ارجاع شده به آگاهی نتیجه چی میشه؟؟؟لطفا مراراهنمایی کنیم متشکرم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و باید این ارکان جرم کلاهبرداری را تک تک بررسی کنیم تا ببینم آیا عمل اتفاق افتاده کلاهبرداری است یا خیر حتی ممکن است عملی جرم باشد ولی کلاهبرداری نباشد که در این موضوع می‌توان آن را با جرائمی مثل تحصیل مال از طریق نامشروع ربط داد . گاهی نیز اتفاق میفتد اصلا جرمی اتفاق نیافتاده است و صرفا دعوی حقوقی باید مطرح کرد که این موضوع که دقیق چه موضوعی طرح شود بنابر تشخیص وکیل است که پس از بررسی اسناد و مدارک بصورت دقیق حاصل می‌شود.