مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دارم از کارفرما و در شهریور ماه مراجعه کردم به اداره کار ولی پرونده بنده درست رسیدگی نشده

باسلام و عرض ادب
اینجانب از طریق سایت ... کار پیدا کردم به مدت 3 ماه (خرداد و تیر و مرداد 1398) در شرکت مهندسی ... ... ... به عنوان مدیر فروش فعالیت داشتم در خیابان معلم .... زنگ دوم و طبقه دوم می باشد که با مدیریت شرکت خانم ..... در زمینه فروش مصالح ساختمانی (آسانسور،سنگ، پنجره دو جداره و .....) مشغول به کار بوده ام و بعد از سه ماه از شرکت اخراج شدم متاسفانه تا کنون که 8 ماه از آن زمان می گذرد هنوز هیچ حقوق و مزایایی ، بیمه ، 23 ساعت اضافه کاری ، پرداختی ها فاکتور 27/924/793 ریال و پرداخت پورسانت 20 میلیون تومان به اینجانب پرداخت نشده است. حضور بنده در شرکت به مدت سه ماه 749 ساعت کار کردم و از ساعت 7 صبح الی 14 ظهر در شرکت حضور داشتم. ذکر می شود بنده شاهد هم دارم در شرکت حضور داشتم حتی دو نفر مشتری ها شاهد هستن. و زمانی که بنده حقوق خود را درخواست کردم به شخص بنده و نیز به مادر و فامیل بنده توهین و بی احترامی کردند. و هر دفعه در جواب خواسته به حق من ایشان بسیار به من بی احترامی می کردند. از کار و زندگی بنده را انداخته و این شرکت تغییر مکان داده است فرار از حقوق و بیمه و اضافه کاری و فاکتورهای بنده می باشد. فشار کار و ناراضی بودن و الانم با استناد صدای ضبط شده دارم از کارفرما تهدید و توهین بنده کردند و حالا شکایت دارم از کارفرما و کجا حقوق درخواست کنم و حقوق بنده نمیده. از همه مهمتر قرارداد کاری دارم.
با توجه این که پرونده به شماره کلاسه ....... در تاریخ 1398/06/24 تشکیل پرونده دادم این که در اداره کار شعبه 112 و شعبه 116 محترم اداره کار می باشد و با عنایت به اینکه سرکار خانم ... کارفرما شرکت مهندسی ... ... ... به نوبت در سه جلسات مورخ به 1398/07/06 و 1398/07/22 و 1398/08/12 کارفرما حضور نیافته است و در تاریخ 1398/08/20 جواب نهایی رد دادخواست (رد نشانی درست از کارفرما و ادرس درست پیدا نشد) رای نهایی اعلام شد. در جلسه نوبت دوم گزارش مامور ابلاغ اداره کار گفته شده که با مدیریت شرکت خانم ..... تماس گرفته اند که من شرکت جمع کرده ام دیگر هیچ فعالیتی ندارم حاضر نشده در اداره کار جوابگو نبوده. این شرکت ثبت نشده به اسم دیگری فعالیت دارد. کارفرما شرکت گفتند که هر جا بروید من آشنا دارم حتی اداره کار تعاون و اداره مالیات و قوه قضاییه و غیره .... به بنده گفتن که از شما هیچ کاری ساخته نیست.
درست راهنمایی نمیکند و بنده در اداره کار درست رسیدگی کردم و هر کاری گفتن انجام دادم نتیجه اعلام کردم.
صدور حکم وفق مقررات قانونی به بنده ندادند.
بنده چکار کنم و دادگاه حقوقی کجا برم تشکیل پرونده بدم درست رسیدگی شود و اداره کار قابل اعتماد نیست فقط هزینه گذاشته دستم هیچ کار نکردند. کارفرما در اداره کار چند نفر اشنا دارد و توی صحبت ها کارمنده اداره کار متوجه موضوعی شدم که حرف اول کارفرما میزنه و بنده تا اینجا هزینه کردم 70 درصد طرف کارفرما گرفتن و طرف بنده 30 درصد رسیدگی شده.
قرارداد رسمی با شرکت مهندسی ... ... ... دارم ولی تحویل بنده داده نشده و دو نمونه قرارداد اصلی امضا شده ( نمونه نسخه قرارداد اصلی دو تا کپی دست کارگر و دو تا کپی کارفرما می باشد )
دلایل و مدارک اثبات شکایت از کارفرما : آگهی استخدامی سایت ... - شماره کارت بانکی - کپی مدارک های شرکت ارسال به واتساپ، تلگرام، جیمیل، پیام های گوشی - قرارداد مشتری شرکت - گزارش کار مامور پستی - گزارش کار مامور ابلاغ اداره کار تمام مدارک قانونی می باشد.
لطفا و خواهشی دارم از وکیل ها عزیز بنده را درست راهنمایی کنین.
ماده قانون کار و ماده دادرسی کار بگین درست رسیدگی کنم و الان 8 ماه حقوق و مزایای بنده هنوز دریافت نکردم. فقط دنبال ادرس درست بودم حتی سازمان ها دولتی رفتم رسیدگی کردم پرونده اداره کار نشون دادم و در جواب گفتن که نامه دادگاه حقوقی داشته باشین بنده چند بار خواهش کردم ادرس کارفرما در اختیار بنده بگذارند ولی نشده. مشکل مالی دارم و بنده پول ندارم وکیل بگیرم حتی درخواست وکیل کردم از کانون وکلا مشهد ولی نشده.
منتظر جواب وکیل های عزیز هستم.
باتشکر و با احترام

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام روزتون بخیر خسته نباشید.
منتظر جواب شما عزیزان هستم.
باتشکر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به هر حال چون دعوا مربوط به روابط کارگر و کارفرماست اداره کار صلاحیت رسیدگی داره اول‌ هیئت تشخیص بعد هیئت حل اختلاف، از رای مرجع نهایی اداره کار اگر به ضرر شما بود می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید چون مطالبه حقوق‌ و مزایا و...در صلاحیت مراجعیست که ذکر کردم.