مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام همسر من 6 سال پیش زندگی راترک کرد و رفت به دلیل همنشینی با خواهرش ..بنده یک نظامی بازنشسته هستم که درامدم یک فیش حقوقی بازنشستگی هست و همسرمن‌ برای مهریه یک چهارم ناخالص که در عمل نصف حقوق من میباشد ویک زمین تجاری و پاداش پایان خدمت مرا گرفته و برای نفقه فرزند که 650 تومان برای دو دخترم بود ده ماه پیش درخواست داده که بنده که قلبم پیوند کرده ام و مشکل شوید افسردگی دارم و شرایط بد مالی ام و هزینه های درمانم واینکه سه بار منزلم سرقت شده و چند مشکل دیگر را به شورای حل اختلاف و کترشناس نفقه گفتم ولی اینها پرونده را به دادگاه تجدید نظر فرستادند و نظر کارشناس که فقط بایک تلفن چند سوال پرسید و گفتم توانایی مالی ندارم را درنطر نگرفته و نفقه از 650 به یمیاینو ششصد افزایش دادند و نوشته اند رای قطعی میباشد .بند از فرط فقر و ناتوانی مالی به منزل پدرم پناه برده ام ..ایا الان با توجه به رای قطعی تجدید نظر و وضعیت مالی من که حتی یک وکیل نمیتوانم بگیرم میتوانم اعتراض کنم قاصی هزینه کارشناسی و از 10 ماه قبل که همسرم درخواست نفقه داده را نیز جزئ بدهکاری زده اند لطفا راهنمایی بفرمایید چه راهی دارم که این رای یک میلیون افزایش نفقه را به دلیل درامد خوب همسرم و مشکل مالی من حل کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر رای قطعی شده باشد قابلیت اعتراض ندارد نفقه معوقه زوجه نیز قابل مطالبه می‌باشد