مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نامه پزشکی قانونی

باسلام بنده 2ماه پیش تصادف کردم و در بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفتم نامه پزشکی قانونی هیچ اشاره ایی به زخم های سر و صورت ننموده است و فقط عنوان کرده خردشدگی استخوان های پا آیا برای زخم های سر و صورت میتوانم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید