مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام شبتون بخیر
من از شخصی چکی دارم مه تقریبا سه ماهه برگشت شده و مبلغ چک 100 میلیوون تومن هست
با توجه به اینکه این شخص بازنشسته با حقوق ده میلیوون تومن هستن و یک ماشین پارس به نام خودشون دارن میتونن اعسار بدن با اینکه ماشین دارن!؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر در قبال چک مالی دریافت کرده باشد، اعسار وی پذیرفته نیست.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید خودرو بدهکاررا بجای طلب از طریق دادگاه توقیف نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر
زیرا خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد