مشاوره حقوقی رایگان - افترا

سلام درشیراز برای خرید به مغازه ای مراجعه کردم بعد خریدم انجام دادم اومدم فردای همون روز ازجلوی همون مغازه رد شدم صاحب مغازه رو دیدم بمن گفت دیروزبعدازشما یکی ازمشتری هام اومده گفته گوشی موتومغازه شما جاگذاشتم منم به طرف گفتم بعدازشما دونفربه مغازه من اومدن شما ویه آقای دیگه ولی نه گوشی دیدم نه چیزی خداشاهده من فقط رفتم خرید کردم اومدم روحمم خبر نداره مغازه اش هم دوربین نداره سوال من اینه آیا میتونن ازمن شکایت کنن بابت گوشی؟ جرمی گردن من بندازن؟ من فقط از آبروم میترسم بشه آش نخورده و دهن سوخته من فقط رفتم مغازه این آقا خرید کردم اومدم همین ممنون میشه کامل جواب بدید باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت عدم اثبات وداشتن مدارک مستند خیر.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر سرقت نکرده اید جای نگرانی نیست برای شما
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و