مشاوره حقوقی رایگان - مراحل رسیدگی

با سلام
در دادسرا شکایت کردم به عنوان جعل و جعل عنوان دادیار ارجاع پرونده رو بدون باطل کردن تمبر زد بره آگاهی حالا سوال من اینه بعد طرح شکایت مگه نباید پرونده به شعبه داده بشه قاضی دستور بده بره آگاهی
2 _ بعد اینکه شاهد باید تو دادسرا یا آگاهی بیاد؟
3 اصلا در وظایف پلیس آگاهی هستش که شهادت شهود رو بگیره ؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پرونده جهت اطلاع به آگاهی و مطابق دستورات بازپرس ارسال می گردد ، شهود به کلانتری و دادسرا دعوت خواهند ‌شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به شعبه ارجاع شد آنگاه شهود را تعرفه نمایید.