مشاوره حقوقی رایگان - صاحب پلاک ماشین وکالت تعویض پلاک نمی دهد

درود بر شما. برادرم 12 سال پیش یه ماشین پراید مدل 88 از شخصی بنگاهدار خریده ولی وکالت نامه جهت تعویض پلاک به برادرم نداده است. شخصی که ماشین را فروخته و قول نامه به نام ایشان می باشد، فوت شده ولی صاحب اصلی ماشین که سند به نام ایشان می باشد، ماشین را توقیف کرده است. طی تماس های مختلف برادرم با صاحب پلاک ایشان اظهار می دارد که 10 سال است دنبال این ماشینم. گواهی نامه ام را سوراخ کردند بخاطر این ماشین. یارانه ام را قطع کرده اند. به برادرم گفته سند ماشین را بده تا فک پلاک کنم ولی حاضر به وکالت دادن به برادرم جهت فک پلاک نیست. کارت خودرو هم داخل ماشین بوده که به پارکینک مراجعه کرده و کارت را هم برداشته است. برادرم 63 سال سن دارد معلم بازنشسته است و کم شنوایی دارد. تکلیف برادرم چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
امکان الزام به فک پلاک وجود دارد
چون توانایی دفاع ندارید
حتما برای نامبرده وکیل دادگستری اختیار نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است