مشاوره حقوقی رایگان - امضا قولنامه بدون دیدن ملک مورد اجاره و پس از دیدن فسخ و کسر فسخی از موجر

با سلام . اینجانب به دلیل قرار گرفتن در شرایط اضطرار منزل مورد اجاره را بر اساس تصویر قبول و بنگاه برای آن پیش قولنامه تنظیم کردند و دلیل عدم دیدن ملک نیز این بود که مستاجر قبلی اجازه دیدن تا زمان اجاره را نمی‌دهد. بابت این قضیه مبلغ 50 میلیون بعیانه دادم و اجاره با تاریخ باز تنظیم شد و در زمان تخلیه ملک وقتی منزل را دیدم متوجه شدم خانه فاقد کابینت و گاز رو میزی و عدم ورود ماشین به پارکینگ می باشد و عنوان کردم که خانه را نمی‌خواهم. اما بنگاه مبلغ کامل طرفین را از من کسر و پول ودیعه را بعد از 45 روز کاری بهم برگرداند با کسر کمسیون . و رسید کمسیون و قولنامه فسخی را نیز به من ندادند . میخواستم بدانم آیا با شکایت می‌توانم حق خود را بگیرم یا نه؟ ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله قابل پیگیری است منتهی بایدشهودی جهت اثبات داشته باشید