مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خریدار در موعد مقرر در قرارداد (مبایعه نامه )و عدم ارائه تاییدیه حضور به فروشنده طبق توضیحات

با اطلاع خریداردوقطعه زمین مشاع سهم برادر وخود هرکدام 300مترموجود از 517 مترمشاع مجموعابه متراژ 600 متر از 1034 متر را با توجه به کسری ایجاد شده از کل زمین مشاع توسط همسایگان به ایشان فروختم که کسری مشخص و در دادگاه در حال رسیدگی است بخریدار از برادم وکالت فروش داشت طبق سند نقل و انتقال برادرانجام شد.یک روز قبل از موعد مقرر در خصوص ملک من خریدار به دفتر اسناد رسمی رفته گفته استعلام نگیرید بنده های خدا فکر کردند خریدار وکالت فروش دارد موعد مقرر رفتم پی گیر واریز مبالغ استعلام و نقل و انتقال بشویم دیدم خریدار نیامده و استعلام انجام نشده حالا ازدفتر اسناد اعلام حضور می خواستم‌ نداد از تلفن دفتر تماس گرفت گفت خریدار مرا اغفال کرده و همچنین بنگاه هم در این خصوص با من تماس داشت
در مبایعه نامه ضرور و زیان روزانه گذاشتند بنگاه گفت خریدارمتمم قرارداد مینوسه تاریخ وجه بین بانکی 10 مهر . تاکنون دو ابلاغ شرح ما وقع را به تاریخ 16 و 26 شهریور به بنگاه تذکر دادم و انها برای خریدار ارسال نمودند با اینکه متمم قرارداد تنظیم نشد دهم‌مهر محضر رفتم حضورم را طی درخواست ثبت نمودم دیدم خریدار حضور نیافت و وکیل خریداردر همان تاریخ 10 مهر از من شکایت نموده الان چه اقدامی کنم مبایعه نامه خسارات فسخ یک سوم قراداد باضافه جریمه روزانه به نفع هرکدام گذاشته است

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید مستندات شما بررسی و کارشناسی و سپس اطهار نظر شود