مشاوره حقوقی رایگان - دوره درمان

سلام. موقع انجام جرم ورود به عنف و بالا رفتن از پشت بام برای یک خانم مشکلات روحی و روانی پیش اومده تا جاییکه یکی دوبار فکر خودکشی داشته پزشک قانونی طی دوماه معرفی به پزشک بیرون کرده که دوباره گفتند باید تا چندماه دیگه تحت درمان باشه.
میخام ببینم برا این مورد ارش در نظر میگیرن و به چه صورت محاسبه میشه؟ و برا ایام طول درمان هم هزینه ای در نظر میگیرن؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بله درصورت اثبات جرم ارش هم تعلق میگیرد ولی هزینه طول درمان خیر مگر بطور رسمی در جایی سرکار بوده باشد و دارای بیمه