مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و عرض ادب..ببخشید که سوالم طولانی شده
بنده سال 98 با یه خانمی عقد کردم, و با فشار و اصرار زیاد خانواده خانوم با این (بهانه که کی داده و کی گرفته و در خانواده ما مهریه کم رسم نیست) با مهریه 1014 سکه عقد کردیم. در ضمن مادر عروس شرط کردن که قبل از عروسی به هیچ عنوان حق همبستری با نامزد اینجانب که دخترشان میشود ندارم.من با نامزدم در دانشگاه یزد آشنا شدم (چون هم من و هم خانوم دانشجوی استان یزد بودیم). با توجه به صحبت ها و قول و قرارهایی که با خانواده خانوم و خود ایشان گزاشتیم شرط کردم حق مسکن را به شرطی به خانوم میدهم که چندسالی در استان یزد چون محل کار بنده هست زندگی کنیم و بعد از اینکه به اصطلاح تونستم مقداری پول پس انداز کنم در تهران که خانم مایل به زندگی است نقل مکان کنیم.. پس از تهیه منزل در استان یزد و خرید وسایل ,خانوم از تمکین سرباز زدند و حتی یک لحظه در تمکین من نبودند به این بهانه که حق مسکن با ایشون هست ومایل به زندگی در تهران هستند( با توجه به اینکه در قرارداد منزل در یزد امضای خانوم در زیر قولنامه موجود است و با رضایت ایشان منزل را تهیه کردم),که متاسفانه چند روز بعد از عدم تمکین خانوم کرونا شد و دو سال بدلیل مشکلات و قوانین و محدودیت ها که همگی در جریان هستیم باز هم خانوم از تمکین سرباز میزدند و من تنها در خانه ای که گرفته بودم ساکن بودم. بعد از کرونا درخواست تمکین دادم و در جلسه دادگاه عنوان کردند اگر در تهران خانه بگیرم حاضر به تمکین هستند. با مشقت های فراوان در تهران هم منزل تهیه کردم و باز هم از تمکین خودداری کردند, مجددا درخواست تمکین دادم که در جلسه دوم قاضی گفت, براساس خواسته خانوم ,خانوم از حق حبس استفاده کرده اند( باکره هستند) و تا تمام مهریه ایشان را پرداخت نکنی تمکین نمیکنند. درخواست تعدیل و تقسیط دادم که نهایتا 3 عدد سکه به عنوان پیش پرداخت و هر 9 ماه یک سکه باید پرداخت کنم. متاسفانه با این اوضاع من قادر به پرداخت 3 عدد سکه نیستم. چندبار هم مجدد درخواست تقسیط دادم ولی قبول نکردن.و خانوم با کاهش 1014 سکه به 60 سکه , دیوان عالی نسبت به درخواست طلاق خانوم موافقت کرده است و من بدلیل اینکه دلم برای خانوم سوخت به خاطر اینکه یتیم هستند با تمام شرایط ایشان موافقت کردم ولی این طور خود را بعد از 4 سال و بدون لحظه ای تمکین و زندگی مشترک , از اینجانب با 60 عدد سکه که باید پرداخت کنم مطلقه کردن.به همین راحتی نانجیبانه و با داشتن وکیل مجرب خود را مطلقه کردن و من را در این گرفتاری انداختند ..حکم جلب اینجانب هم گرفتن
حالا سوال من اینه که با توجه به اینکه پرداخت این مقدار سکه در توانم نیست و چندین بار درخواست تعدیل مهریه اینجانب رد شده, مجبور هستم متواری باشم , یا به شهر دیگری بروم, آیا میتواند من را پیدا کند؟من نمیخواهم از زیر پرداخت مهریه فرار کنم هر چند حق این خانوم نیست چون حتی یک لحظه از من تمکین نکردند و اصلا زندگی ای با من شروع نکردن, ولی چون اشتباه از خود من بوده و نادانسته به این مقدار سکه رضایت دادم, میخواهم پرداخت کنم ولی واقعا در توانم نیست, هر سکه الان حدود 28 میلیون است.از طرفی چندین بار درخواست تعدیل دادم وبا بردن دو شاهد باز هم قبول نکردن..از طرفی نفقه مادرم هم با خود من هست بدلیل فوت پدر اینجانب.
الان حدود 1 سال از رای قاضی بابت دادن 3 سکه به عنوان پیش و هر 9 ماه یک سکه گزشته است و من بدلیل ناتوانی نتوانستم پرداخت کنم, آیا میتوانم مجدد درخواست تعدیل بدهم؟
مسلما به من وقت حضور در دادگاه میدهند, آیا زمانی که حضور پیدا کردم من را جلب نمیکنند؟
اصلا امکان داره با درخواست تعدیل مجدد اینجانی موافقت کنند؟
ببخشید سوالم خیلی طولانی شد..

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرسش شما بسیار طولانی و متعدد می‌باشد توصیه می‌کنم از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تنها راه دادخواست مجددا تعدیل با پیوست دقیق مدارک دیون و هزینه کردها ودرآمد شما وضم شاهد است.