مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و مستثنیات دین

سلام اگر مرد معتاد باشه و دست بزن داشته باشه و زن وبچه اش از دستش در امان نباشند و زن به خاطر آبرو شکایت نکنه که کتک میخوره وبه خاطر اینکه با بچه هاش در ارامش باشه بره خانه ی پدریش و مرد بره نامه بگیره و زن صیغه کنه و به زن نفقه تعلق نگیره و خانه ی مرد جزو مستثنیات باشه و زن مهریه اش و بخواد وهنوز طلاق نگرفته باشه چه حوری میتونه حق و حقوقش را به اسانی و کامل از مرد بگیرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست و زن صرفا می تواند به صورت اقساطی مهریه را بگیرد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ادعای دعوی عسروحرج به استناد موارد گفته شده که درصورت اثبات وپذیرش دادگاه طلاق یکطرفه بامهریه برای شما فراهم میگردد.
مهریه درصورتیکه از مرد مالی یافت نگردد و ایشان تقاضای اعسارنماید،بصورت اقساط به شما پرداخت میگردد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در ایران چیزی به اسانی بدست نمی اید اما اگر غیر ازاین بخواهید راهکارهای زیادی دارد