مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از پرونده درخواست انشعاب گاز

شخصی که پیمانکار لوله کشی هست با ارائه نامه نمایندگی واحد فنی و اجرایی شرکت عمران پرند ،با تهیه فرم شماره ا درخواست انشعاب گاز برای یک بلوک مسکونی که اینجانب مالک یک واحد و نماینده مالکین میباشم بصورت درج کد ملی و شماره تماس خودش جلوی نام بنده،تشکیل پرونده داده و در حال انجام مراحل آن میباشد.این شخص در تاریخی متاخر بر تاریخ درخواست و تکمیل فرم1 با بنده قرارداد پیمانکاری جهت انجام لوله کشی گاز دارد.مراجعات من به اداره گاز و نظام مهندسی پرند بدون نتیجه هست.ضمنا مبالغ فیش‌های سازمان و ... را من پرداخت نموده ام.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید تا رسیدگی شود