مشاوره حقوقی رایگان - محل تشکیل دادگاه عدم تمکین

سلام. بنده دادخواست عدم تمکین برای همسرم ارسال کردم ولی چون منزل پدری ایشان شهر اهواز هست و محل وقوع عقد هم آنجا بوده می گویند همانجا تشکیل می‌شود.
اما رفت و آمد بنده به آنجا سخت هست و با توجه به اینکه محل زندگی ما در رشت هست و در عقدنامه ایشان حق مسکن ندارند آیا راهی هست که بتوان دادگاه یا همان شورای حل اختلاف در همین شهر محل زندگی مشترک یعنی رشت برگزار شود؟
لایحه ای دادخواستی چیزی؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادگاه صالح دعوای الزام به تمکین ، دادگاه خانواده محل اقامت زوجه ( زن ) است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست را باید از همان رشت برای دادگاه خانواده اهواز ارسال کنی و در وز رسیدگی نیز وکیل بگیری یا خودت بری یا لایحه تکمیلی ارسال کنی