مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار در تصادف

با سلام
بنده بدون شغل هستم و با ماشین دوستم با یک راننده تاکسی تصادف کردم.
ماهی کلا 1 تومان درامدم از مسافرکشیه .
ایشون از من شکایت کردن و در شورا محکوم شدم.
در شورا حل اختلاف تقاضای اعسار کردم که بتوانم کم کم پرداخت کنم.
دو شاهد بردم که شهادت دادن من هیچ درآمدی ندارم و نهایتا ماهی 500 تومان میتوانم پرداخت کنم.
خانم هایی که شهادت ها را ثبت می کردند، عمدا شهادت ها را متناقض نوشتن تا اعسار قبول نشود و طبق نظر خودشان مبلغ پرداخت کنم. این را خودشان بیان کردند ولی به عنوان صلح.
در حالی که مبالغ خواسته شده از توان من خارج هست‌ من میتوانم ماهی 500 تومان پرداخت کنم‌.
در رای قاضی شورا آمده به دلیل اینکه در شهادت شاهدین تناقض وجود دارد شهادت آنها قبول نیست.
از طرفی چون خانه ای به نام ایشون هست ، اعسار قبول نمی شود.
سوال بنده این هست
اولا مگر یک خانه جزو مستثنیات دین نیست؟ پس چرا ملاک قرار دادن و اعسار رد شده؟
دوما جلوی خودم شهادت شاهدینم را جعل کردن برای صلح. باید چه کنم؟

البته 20 روز فرصت تجدیدنظر دادن. ولی گویا قانونی و مجری قانونی وجود ندارد بلانسبت شما‌ عزیزان.
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک خانه جزو مستثنیات دین است اما مستحضر باشید که دادگاه محترم تمام شرایط را برای اعسار در نظر می‌گیرد می‌توانید اگر اعتراضی دارید نسبت به حکم صادره در مهلت مقتضی اعتراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حتما تجدیدنظرخواهی نمایید و لایحه اعتراضی تنظیم نمایید