مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام خدمت وکلای عزیز
خانم من مدتیه که ترک منزل کرده
هنوز پیام و ابلاغیه برای استرداد جهیزیه برای من نیومده
حالا سوال اینجاس اگه من یه زمانی منزل نباشم و تو سفر باشم.خانم میتونن بدون اینکه من حضور ندارم استرداد جهیزیه بزنن وارد منزل بشن و جهیزیه رو ببرن ؟
ممنون از پاسخ گوییتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اگر کلید دارد خود راسا مالش را منتقل کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با دستور مقام قضایی و دادورز و داشتن سیاهه و حکم قطعی دادگاه بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حقیقت اموال ایشان است و امکان نقل و انتقال دارند و این امکان برای شما فراهم است که در این رابطه گزارش سرقت دهید‌.