مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اکانت حذف شده تلگرام

سلام وقتتون بخیر. ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
پارسال شخصی به من پیام داد و مزاحم شد بعدش حذف اکانت زد . امسال هم بازم پیام داد آیدی تلگرام داشت ولی شماره ش مشخص نبود ، و بعد حذف اکانت زد . ولی چت ها و مکالمه ها مون هست و اون آقا حذف نکردند. بنده میتونم از ایشون شکایت کنم آیا قابل پیگیری هست؟ میدونم که ایشون همشهری خودمه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تلگرام یک پیام‌رسان خارجی است و به دلیل اینکه سرور آن در خارج از کشور واقع است به همین دلیل با دیلیت اکانت قابلیت پیگیری وجود نخواهد داشت.