مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام بزرگوار
بنده چندماه پیش یه خونه خریداری کردم قولنامه‌ای به‌صورت سه دانگ سه دانگ بنده‌مبلغ‌‌سهم خودم روکه بابت سه دانگ.بوده‌روکامل‌به فروشنده پرداخت کردم ولی شریکم.با فروشنده به مشکل خوردن.مبلغی از پول خریدار را 2ماه بعد واریز کردن اما فروشنده شکایت کردو بابد اون 2ماه مبلغ حدود30تومن بابت دیرکرد گرفت بعداسم منم برده قاضی منم محکوم کرده به پرداخت دیرکردبه‌صورت نصف نصف فروشنده هم حکم توقیف همه حساب هام رو گرفته و خودروی باری بنده رو هم گرفته والان وانتم در پارکینگ هست چطور باید رفع توقیف.ماشینم رو بگیرم چون‌ باهاش‌خرجی‌ خانوادم‌ رو در‌ میاوردم‌ و الان‌ خونه‌ام‌ ممنون میشم راهنمایی کنید. کنیدکه‌بایدچکارکنم

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اگر در قرارداد متضامنا متعهد به پرداخت خسارت بوده اید پس حکم دادگاه صحیح و تا زمانی که رای دادگاه را احرا نکنید خودرو رفع توقیف نخواهد شد

حامد آهنگران

جناب آقای حامد آهنگران :

سلام در این مرحله رفع توقیف با پرداخت خسارت یا جلب رضایت فروشنده ممکن است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مفاد قرارداد و رای حایز اهمیت است
خودرو مستثنیات نیست مگر وسیله امرار معاش باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قرارداد شما باید بررسی گردد تا مشخص شود مسئولیت پرداخت پرداخت ثمن تضامنی بوده یا به تناصف در صورت سکوت در قرارداد مسئولیت تضامنی بوده و حکم صحیح است اما در خصوص وانت بار چون از مستثنیات دین است می‌توانید با اثبات آن وانت را از توقیف خارج کنید