مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت وسایل منزل

با سلام من برای جابجایی خانه ام جایی برای تمام وسایلم نداشتم مقداری را پیش برادرم گذاشتم وقتی برای بردنشان رفتم مقداری از آنها را جای بدهی که از من داشت فروخته البته بدهی ایشان را از قبل توافق کرده بودم جای آن برایشان کار آنجام میدهم وقبول کرده بود .به نظر شما جناب وکیل محترم باید چکار کنم تمام بستگانم در جریان هستن اما برای شهادت دادن نمی آیند. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای طرح دعوی باید دلایل ارایه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدرک یا شاهد ندارید فقط میتوانید درخواست اتیان سوگند بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به رسم امانت وسایل خود را به برادرتان سپرده‌اید فلذا برادر شما مرتکب خیانت در امانت شده است و شما میتوانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه خیانت در امانت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.