مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام من حدود 2 سال پیش حدود نصفی از اموال جهیزیه ام رو به دلیل جدایی و مشکلات خانوادگی و نداشتن مکان برایگذاشتن وسایلم در آن جا یه واسطه یک دوست وسایلم رو در خانه یکی از آشنایانتان به امانت گذاشتم من هیچ شناختی از طرف نداشتم وقرار شد ایشان از من وسایل رو خریده و پولی رو به من بدهد بعد از چند ماه ایشان دیگر نه جواب بنده رو دادند و نه قبول دار شدند که وسایل من رو بازگردانند اول گفتند2 میلیون میخرم و چون مبلغ فوق العاده پایین بود نسبت به وسایل من گفتم نه وسایلم رو میخواهم و ایشان گفتند چیزی نیست این جا برو هر غلطی میخوای بکن .من چون توسط یک واسطه با ایشان آشنا شده بودم از ایشان خواستم مشکل رو حل کند یم مدت من رو اینجور بلاتکلیف نگه داشتند و هی امروز فردا کردند من به طرف واسطه
به دلیل مشکلاتی رابطه ام قطع شد و هربار پیگیر این موضوع شدم از من خواستند صبر کن ما دوستانه حل میکنیم این موضوع رو و الان حدود 1 سال و خورده ای می‌گذرد و من تا دیدم که هیچ کس کاری واسه حل مشکل من نمی‌کند متن شکایتم بابت خیانت در امانت تنظیم کردم و شاهد هم دارم .آیا بعد از گذشت این مدت من می‌توانم شکایتم رو انجام دهم و آیا نتیجه ای میگیرم.باتوجه به این نکته که من هیچ پشتیبانی ندارم و یه زن تنها و بی سرپرست هستم که حدود 6 سال است همسرم زندگی رو رها کرده و من بی سرپرست زندگی میکنم و این تمام زندگی و اموال من بود که من به امید داشتن این اموال که با فروشش میتوانم یه
سرپناهی واسه خودم داشته باشم آنها رو به امانت گذاشتم. و اینکه نمی‌دانم چکار باید انجام دهم خواهش میکنم به من کمک کنیند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

موضوع شما به لحاظ اهمیت باید تخصصا بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفاً سوالتان را مختصرتر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود و راهنمایی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و شکوائیه خیانت در امانت مطرح نمایید
و ..

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از شکایت خیانت در امانت جواب نگرفتید( چون مدت یک سال از تا ریخ اطلاع می توانید طرح دعوا کنید) شکایت حقوقی استرداد اموال کنید در هر دو مورد نیاز به ادله اثباتی است.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خیانت درامانت کیفری مشمول مرورزمان شده است،حقوقی اقدام کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیازربه بررسیزو توضیحات است و تنظیم اظهارنامه

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه بیش از یک سال از سپردن اموال و مطالبه رسمی شما سپری شده باشد اقدام کیفری نهایتا با ایراد مرور زمان مواجه خواهد شد میتوانید نسبت به طرح دادخواست حقوقی مبنی بر استرداد اموال اقدام نمایید همچنین برای طرح و پیگیری دعاوی میتوانید از خدمات وکلای معاضدتی کانون وکلای دادگستری بهرمند شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شامل مرور زمان نشده است می‌توانید اقدام کیفری انجام دهید
در غیر این صورت حقوقی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

باید زمان وقوع جرم را زمان طرح شکایت مطرح نمایید.
حتما با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید.