مشاوره حقوقی رایگان - خرید پیش فروش آپارتمان با قولنامه

با سلام
من در سال گذشته آپارتمانی را به صورت پیش فروش و قولنامه ای خریدم . مالک با سازنده جهت ساخت اسکلت و دیوارچینی قرار داد بسته و 2 واحد را طی قولنامه به استناد به قرارداد ساخت به ایشان داده . سازنده ملک را به شخص دیگری فروخته و من ملک را از او خریداری کردم . قرار بود مالک قولنامه من را امضا کند ولی کار ساختمان به کندی پیش می رود و مالک امضا نمی کند . حال مالک با بنده تماس گرفته و گفته که قولنامه ای که سازنده با شخص که به من فروخته ایراد دارد و سازنده در پی پس گرفتن آن می باشد . لطفا در این 2 مورد راهنمایی بفرمایید .
1- اگر سازنده با شخصی که من مالک را از او خریدم تبانی کرده باشد و قولنامه جعلی باشد من باید چه اقدامی انجام دهم ؟
2-در صورت درست بودن قولنامه سازنده می تواند قولنامه ای را که فروخته فسخ نماید ؟

قابل ذکر است تمامی قولنامه ها در بنگاه بوده ودارای مهر امضا و شاهد می باشد .

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

امکان فسخ قرارداد بستگی به آن دارد که در قولنامه آیا این شرط پیش بینی شده است یا خیر و در خصوص جعلی بودن قرارداد سازنده و نفر دوم امکان شکایت کیفری تحت عنوان کلاهبرداری برای شما متصور است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطالق قرارداد شما فروشنده و سازنده را به ایفای تعهد الزام کنید