مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در پیش فروش آپارتمان

سلام. من سال 98 آپارتمان طبقه همکفی رو به صورت پیش فروش خریدم در یک ساختمان 4 واحدی به صورت تکواحد.بعد از تحویل متوجه شدم که سازنده تخلف داشته و پروانه ساخت سه واحد رو داشته و واحد من با طبقه بالایی به صورت دوبلکس بوده که باید از وسط سالن واحد من یک پله چرخشی به وسط واحد بالایی ایجاد می شده-و سازنده سرخود اون پله رو نزاشته و واحد رو به صورت یک واحد جدا و به صورت شش دانگ به من فروخته- از اون روز تا الان پایان کار نتونسته بگیره و نمی تونه هم بگیره تا اون پله رو بزاره {{دیوان و تجدید نظر هم رفته و رای به برگردوندن به حالت اولیه دادن}} که اگرم اینکار رو هم بکنه به من یک سند شش دانگ جدا نمی تونه بده و گفته واحد رو هم از من به نصف قیمت روز می خواد بخره که زهی خیال باطل- من شکایت الزام به تنظیم سند و دریافت وجه التزامش کردم و نتیجه تا یک ماهه دیگه میاد- الان می خواستم بدونم من می تونم شکایت کیفری به جرم کلاهبرداری ازش بکنم یا اینکه شکایت حقوقی برای گرفتن طبقه بالا که با واحد من سندش طبق پروانه ساخت مشترک می شه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مفاد قرارداد است. لازم به ذکر است در صورتی که طبقه دوم نیز به شخص دیگری پیش فروش شده باشد تضاد منافع رخ می‌دهد. گویا سازنده از عهده تعهد خود بر نمیاید و شما می‌توانید نسبت به اخذ ثمن به قیمت روز به انضمام تمامی خسارات وارده اقدام کنید و دادخواست مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.