مشاوره حقوقی رایگان - سلام سال 94 ازمون استخدامی تامین اجتماعی قبول شدم گزینش تهران نیز قبول شدم اما رشت نامه گزینش را قبول

سلام
سال 94 ازمون استخدامی تامین اجتماعی قبول شدم گزینش تهران نیز قبول شدم اما رشت نامه گزینش را قبول نکردن گفتند اشتباه شده است دیوان نیز شکایت کردم اما گفتند مدارک کامل نیست و درخواست را رد کردند اگه امکان دارد راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. اگر از طریق تامین اجتماعی مرکز استان و یا تهران به نتیجه نرسیدید تنها راه شکایت از طریق دیوان عدالت هست که البته به نظرم حتما با یک وکیل خبره که در خصوص مبحث دیوان عدالت مسلط باشه حتما مشورت کامل بنمایید و با راهنمایی وکیل شکایت مطرح کنید.