مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج

سلام چطوری میشه ازدواجمون که سال 64 انجام شده و عقد نامه داریم رو در سامانه ثبت اسناد کشور برای وام ازدواج انجام بدیم. الان که میریم داخل سامانه وام ازدواج میزنه اطلاعات در دفتر خانه مربوطه و سامانه ثبت اسناد کشور ثبت نشده

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید عقدنامه را ثبتی کنید .

یک وکیل :

سلام
برای اینکه ازدواج شما در سامانه ثبت اسناد ثبت شده باشد اولا بایستی ازدواجتون به صورت رسمی در دفاتر ازدواج ثبت شده باشد و ستد ازدواج رسمی بگیرید. با توجه به اینکه ازدواج شما قدیمی هست این احتمال هست که با وجود داشتن سند رسمی در سامانه ثبت نشده باشد