مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن بدهی

سلام ایا امکان شکایت برای قرارداد غیر محضری بین طرفین وجود دارد؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. برای احقاق حق و مطالبه طلب نیاز به دلیل داریم که یکی از این دلایل اسناد عادی و یا اسناد رسمی هستند که ظاهرا طبق گفته شما یک برگه دست نوشته دارید که طرف شما امضا کرده و دلیل بر مدیونیت ایشون هست .
پس شما با همین سند عادی می تونید اقامه دعوا بنمایید
البته قبلش هم می تونید اظهارنامه ای برای طرف مقابل ارسال کنید .