مشاوره حقوقی رایگان - استعلام شخص با کد ملی

باسلام بعد از رای قطعی به ضرر ما که صادر شد، یک شخص کور مادرزاد نفر سوم که ملکی به پدرم واگذار شده بود و پرونده در مسکن و شهرسازی وجود داشت،( کسی که حاضر بود 200 میلیون بپردازد، شخص کورمادرزاد ) قاضی فرموده زمین به نام سازمان ملی و مسکن میباشد، و ما خوانده ها هیچ کاره هستیم. خلاصه کار ندارم از اینکه وکالتنامه بین مرحوم پدرم و وکیل اول با فوت پدرم باطل نشد، اهمیتی به وکالت نامه ندادند به جرات میگم ما قربانی مزخزفترین رای صادر شده در تاریخ کل دادگستری ایران و جهان علیه ما صادرشده و این یک افتخار هست.
شرمنده، اصل سوال هام 2 سواله
1_ رفتم شهرداری من عکس اون شخص خواهان الزام به سند رو دیده بودم تو شهرداری ، پشت سیستم خانم محترم کارمند شهرداری بود عکس یه شخص دیگه رو دیدم، باید چطور دنبال این قضیه برم
2، شخصی که در دهه 1370 ورشکسته شده باشه، از کجا باید بپرسم ، شماره ملی و شماره مدارکش رو دارم، به کجا مراجعه کنم و این اشخاص کلاهبردار رو که زمین رو تحصیل کردند استعلام کنم. ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر حقوقی بایستی مدارک و مستندات مورد مداقه قرار گیرند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی مدارک و استعلام از ثبت احوال و اسناد دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی دادنامه صادره است