مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه المثنی برای مادرم توسط برادرم

سلام ، پدرم قید حیات نیستند، مادرم بی سواد است ، شناسنامه و کارت ملی مادرم نزد من که پسرش میباشم هست ، برادرم یکماه مادرم را مهمانی برده و در این فرصت به بهانه ی مفقودی شناسنامه اقدام به گرفتنه المثنی برای مادرم کرده و با فریب از مادرم وکالت تام الاختیار گرفته برای اموالش. من چه کاری میتوانم انجام دهم .

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مادرتان 1ـ اگر حق عزل وکیل را دارد عزل کند یا 2ـ ضم وکیل کند یعنی شما را هم وکیل کند که اموال را هر دو با هم بتوانید بفروشید یا 3ـ خودش اموالی را که وکالت داده است بفروشد