مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ماشین آلات صنعتی

بنده چندین دستگاه ماشین آلات صنعتی دارم که فاکتور خرید آنها را ندارم الان وراث ادعا دارند که دستگاه‌ها متعلق به پدر مرحومان هستند و باید بین وراث تقسیم شوند اینجانب نمی‌دانم چه طور مالکیت خود را اثبات نمایم چون خرید آنها مربوط 3 الی 10سال پیش میباشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ماشین آلات در اختیار شما باشد دادگاه به راحتی به ادعای آنها توجه نمی کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با اقامه دادخواست و معرفی شهود و پرینت بانکی پرداخت ثمن معامله و ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درهر صورت نیاز به ارایه دلیل کافی برای اثبات ادعا دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
البینه علی المدعی. وراث بایستی مالکیت خود را ثابت کنند؛ چرا که تصرف به عنوان مالکیت، دلیل مالکیت است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به علت اینکه وسایل در تصرف شما است هر کس مدعی است باید اثبات کند

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

با طرح دادخواست اثبات وقوع بیع و ارائه اسناد پرداختی به طرفیت شرکت یا شخصی که خریده اید ادعای خودتونو اثبات کنید البته در صورتی که تقاضای تقسم ترکه از طرف ورثه داده شده به استناد ماده 19 قا ون آیین دادرسی مدنی درخواست توقیف رسیدگی تا حصول نتیجه پرونده اثبات وقوع بیع رو از دادگاهه تقسیم ترکه بکنید .

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باشهادت شهود قابل اثبات است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با شهادت شهود و واریز وجوه بابت خرید دستگاه‌ها امکان اثبات مالکیت دستگاه وجود خواهد داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دستگاهها در محلی است که متعلق به پدرتان هست بعید که بتوانید ثابت کنید مگر با شهادت شود یا اتیان سوگند