مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام از آقامون 2 کیلو تریاک ونیم کیلو شیره تریاک گرفتند چقدر طول میکشه قاضی رای صادر کنه وچند سال زندان داره

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

صدور رای نامشخص است
و میزان مجازات بستگی به این دارد که آیا فقط حمل می‌کرده یا نگهداری یا فروش و سابقه دارد یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مدت قابل پیش بینی نیست
و مجازات حبس و جزانقدی خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدت زمان صدور رای قابل پیش‌بینی نیست و متغیر است. در خصوص میزان مجازات حبس نیز بایستی گفت قاضی رسیدگی‌کننده پرونده با توجه به اوضاع و شرایط پرونده حکم صادر خواهد کرد و میزان حبس نیز قابل پیش‌بینی نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
بستگی به اسناد و مدارک مربوطه و محتویات پرونده دارد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مستند به بندسه ماده پنج قانون مبارزه بامواد مخدر.
بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به هشتاد (80.000.000) تا سیصد (300.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام طول مدت رسیدگی مشخص نیست وبستگی به حجم کاردادگاه داردضمن اینکه مجازات آن حبس وجزای نقدی می باشد که قاضی دادگاه می‌تواند باتوجه به شرایط پدرتون وآیااینکه سابقه داردیانه مجازات وی راتخفیف دهد