مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب کفیل زندانی

درود بر شما من دوسال پیش کفالت یه نفر قبول کردم با پروانه کسب جرمش حمل مشروب بوده به مقدار یک بطری الان دادگاه حساب‌های من رو مسدود کرده اون طرف هم ناپدید شده دادگاه میگه باید 80 میلیون بدی چکار باید بکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید متهم را حاضر نمایید وگرنه بله جریمه باید تأدیه گردد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می بایست پرداخت نمایید و چاره ای ندارید مگر اینکه بتوانید متهم را در دادگاه حاضر نمایید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم متاسفانه کفیل هستید یاباید ایشان را تحویل دهید یا وجه الکفاله توقیف میشود

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام. متاسفانه بایستی پرداخت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون شما باید مبلغ قرار کفالت را پرداخت نمایید یا متهم را معرفی و تسلیم نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یا باید حکم جلبش را بگیری بعد دستگیرش کنی تحویلش بدهی یا پرداخت کنی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید پرداخت کنید کفیل شده اید و متعهد به جبران هستید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با توجه به کفالت شما متعهد به انجام هستید، پیشنهاد می گردد متهم را معرفی نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت عدم تحویل متهم، مبلغ ضمانت ازضامن قابل وصول است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر بتوانید متهم را حاضر کنید که وجهی از شما دریافت نخواهد شد ولی در غیر اینصورت بایستی مبلغ پرداخت شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پرداخت نمایید و چاره ای ندارید مگر اینکه بتوانید متهم را در دادگاه حاضر نمایید.