مشاوره حقوقی رایگان - سوراخ کردن گوش

با سلام
دختر من 14 سالشه و رفته تو فروشگاه بدلیجات و از فروشنده درخواست کرده گوشش رو سوراخ کنه.
فروشنده بدون توجه به اینکه کودک زیر 18 ساله و هیچکدوم از والدین هم همراهش نیستن گوش بچه رو سوراخ کرده.

میتونم ازش شکایت کنم ؟
کیفری میشه شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان طرح شکایت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است موضوع را دوستانه حل و فصل کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله شکایت کیفری ممکن است و مطالبه دیه

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام خیر دخترتان به سن بلوغ رسیده است و در امور غیرمالی مختار میباشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شکایت کیفری نمیشه کرد اتحادیه هم شما را پیگیری نخواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر 14 ساله در امور غیرمالی اهلیت دارد و خودش تصمیم‌گیرنده میتواند باشد به همین سبب در صورت طرح شکایت، این شکایت بی‌ثمر خواهد ماند.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شکایت بله ولی نتیجه ای احتمالا دربرندارد. باتوجه به اهلیت وفرزندواینکه سوراخ کردن گوش دربین زنان رویه ای مرسوم ومعمولا آسیب جسمی به فرد وارد نمیکند.