مشاوره حقوقی رایگان - درگیری در مسافرخانه

باسلام اینجانب مدتی پیش در مسافرخانه توسط پسر صاحب مسافرخانه ایراد ضرب جرح قرار گرفته شدم وسه تا از تاندمهای دستم قطع شد پس از شکایت قاضی پرونده از روی دوربین‌های مسافرخانه بنده را محکوم کرد اعتراض هم دادم باز تاثیر نکرد لطفا راهنمایی کنید دوباره چطوری پرونده را به جریان بیندازم مرسی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت.

.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدارک خود را حضوری به یک وکیل همکار نشان دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با وجود ادله جدید میتوانید اقدام نمایید اگر رای قطعیت یافته است…

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تلاش کنید که ادله جدیدی برای دفاع از خود بیابید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما اشاره نکردید که در مقابل ضرب و جرح پسر مسافرخانه چه اقداماتی انجام داده‌اید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تنها راه باقیمانده اعاده دادرسی ماده 477 است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اعتراض جواب ندهد رای علیه شما صادر میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای صادر شده باشد اعتبار امر مختوم دارد اگر مهلت اعتراض دارید می‌توانید اعتراض بزنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود با داشتن مستندات در ظرف مهلت قانونی اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ادله جدیدی برای دفاع از خود بیابیدپیگیری موضوع به اینصورت نتیجه ای نخواهد داشت.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است