مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ضرب و جرح عمدی

با سلام و خسته نباشید
من از یک نفر کتک خوردم و با چاقو من را زده الان دیه 90 میلیون شده از اول میرفتم دادگاه خبری ازش نبود الان با یک وکیل امد و برائت گرفت به قرانم قسم خورده من نزدم دو نفر از اونایی که اون جا بودن هم شاهد شدن که طرف من را نزده الان به حال و روزم میخندن حتی دوربین هم نبود ثابت کنم این آقا من را زده الان من چیکار میتونم بکنم حتی من را تشخیص هویت هم فرستادند که این اقا پشت تلفن من را تهدید کرده اما من جواب اگاهی رو دیدم و صدا صدای من نبوده

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به رای اعتراض کنید با ادله که حضور داشته در محل جی پی اس گوشی را چک کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی به رأی بدوی اعتراض نمائید. بهتر است از تخصص وکیل بهره‌مند شوید.