مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو در حیاط ساختمان

سلام ما تو ساختمان دو طبقه که شامل همکف طبقه اول و دوم هستش زندگی می‌کنیم هر طبقه مالک جدا دارد طبقه دوم ما هستیم طبقه اول مالک دارد و طبقه همکف ولی طبقه همکف دو تا ماشین دارد یکی رو تو پارکینگ و دیگری رو در حیاط که درست جلوی ورودی در خونه هست پارک میکنه رفت وآمد رو مشکل کرده و ما ماشینمون رو یا در پارکینگ یا در طرف دیگر حیاط که مزاحمتی ندارد پارک میکنیم ایا میتونیم به دلیل این که دوتا ماشین میاره داخل پارک میکنه شکایت کنیم طبقه اول شش ماه دوم سال میاد و ماشین رو پارک میکنه بقیه شش‌ ماه رو پارک نمی‌کنه در صحن راه ورودی طبقه اول و دوم جداست پارکینگ هم هر سه مون استفاده می‌کنیم چون یک پارکینگ داره ایا میتونیم شکایت کنیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل اقدام و پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان پارک چند روز پست سر هم فیلم و عکس بگیرید و سپس اظهارنامه ارسال کنید اگر توجه نکرد می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حیاط جز مشاعات است
تصرف در مشاعات امکان ندارد
هیچ کدام از ‌مالکان ‌نمیتواند در حیاط خودرو پارک نماید مگر با موافقت تمام ‌مالکان

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون حیاط از مشاعات ساختمان است در صورت عدم توافق همه مالکان و ایجاد مزاحمت میتوانید اقدام قانونی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید و در صورتی که نتیجه‌ای حاصل نشد دادخواست مزاحمت را به ثبت برسانید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه شکایت کنی شما هم نباید در حیاط که مشاع است پارک کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در زمانی که پاذک میکند میتوانید از گزارش پلیس استفاده کنید و شکایت کنید