مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی و درخواست مهریه

سلام. وقت بخیر . من و همسرم توافقی جدا شدیم و در دادگاه ایشون ثبول کردند که مهریه و نفقه فرزندان و بخشی از هزینه های تحصیل فرزندان را ماهیانه بدهند و ثبت هم شده ولی ایشان بعد طلاق به هیچ کدام عمل نکرده .من طبق شماره ثبت طلاق درخواست کسر از حقوق کردم. به ایشان ده روز مهلت دادند . چه میزان طول می کشد که از حقوق ایشان کسر گردد . آیا می توانم حکم جلبش رو بگیرم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید زیاد طول نمی‌کشد یک چهارم نهایی حقوق را توقیف نمایید
نهایتا چند روز

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدت زمان مشخصی قابل بیان نیست و به نحو حضوری پیگیری کنید.
هم اکنون به دلیل دارا بودن اموال نمی‌توانید حکم جلب را اخذ بنمائید‌.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر مستخدم دولت هستن فقط از حسابش برداشت میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مدت قابل پیش بینی نیست
بله درخواست بدهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که پرونده در اجراس باید استعلامات انجام شود که تمام حسابهای بانکی واموالی که دارند میتوانید توقیف کنید.بله میتوانید جلب بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه می توانید با تشکیل پرونده در اجرای احکام نسبت به توقیف اموال زوج اقدام کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام زمانش قابل پیش بینی نیست ولی کسر میکنند

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

میتونید از اجرای احکام نامه گرفته و به کارگزینی محل شغل شوهرتون مراجعه کنید . در خصوص عدم پرداخت نفقه میتوانید با مراجعه به اجرای احکام تمام نقه رو دریافت کنید . ضمنا میتوانید به جرم ترک انفاق شکایت کیفری بکنید که بهتره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم از طریق اجرای احکام درخواست توقیف یک چهارم حقوق وی را نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر حقوق داشته باشند و کسر گردد جلب صادر نمی شود. در خصوص مهلت هم بعد از 10 روز نامه کسر خواهند دادالبته باید یگیر شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه می توانید با تشکیل پرونده در اجرای احکام نسبت به توقیف اموال زوج اقدام کنید.